Den første lette lastebil hybrid som virkelig lønner seg: Canter Eco Hybrid
Canter Eco Hybrid er den første masseproduserte hybrid lette lastebil i Europa. Den kombinerer over 20 år med hybridkompetanse fra FUSO og Daimler og er en milepæl i utviklingen av nye fremdriftssystemer på veien mot utslippsfri kjøring.
Canter Eco Hybrid med Euro VI standarden gjør det enkelt for deg å spare drivstoff og penger. På hver eneste tur. Og det beste av alt: Etter bare noen få år vil du ha tjent inn merprisen for hybrid, takket være drivstoffbesparelsene. Den kraftige hybriddriften, elektromotoren med energigjenvinning som støtter forbrenningsmotoren samt standard start-stopp-funksjon og DUONIC® reduserer drivstofforbruket med opptil 23% - og også CO2-utslippet.
Og siden Canter Eco Hybrid også er en ekte Canter, overbeviser den med høy nyttelast samt svingradius som er beregnet for bykjøring, og i tillegg kan den tilby meget god kjørekomfort.
Fordeler
Fordelene
  • Kraftig hybriddrift
  • Opptil 10 års garanti på de viktigste batterikomponentene
  • Standard start-stopp-funksjon
  • Reduksjon av drivstofforbruket med opptil 23%
  • DUONIC ® dobbelclutchgirkasse som standard
  • Høy nyttelast
  • Komfortabel svingradius
  • Overbevisende komfort
  • En lang rekke påbyggsmuligheter og utstyr
  • Ergonomisk og komfortabel cockpit-design
DUONIC® dobbeltclutchgirkasse
DUONIC® dobbeltclutchgirkassen
Canter – DUONIC dobbeltclutchgirkasse  
Den nærmest slitasje- og vedlikeholdsfrie DUONIC® dobbeltclutchgirkassen kombinerer automatgirkassens komfort og den manuelle girkassens dynamikk. Takket være rykkfri giring uten trekkraftavbrudd, er den ideell når det kommer til komfort. I tillegg gir parkeringsfunksjonen mulighet for sikker parkering av din Canter Eco Hybrid. Med krypefunksjon beveger bilen din seg sakte og sikkert, uten å måtte gi gass - ideelt i tett trafikk eller ved forsiktig manøvrering.
Hybriddrift
Hybriddriften
Canter – hybriddrift  
Sparing av drivstoff under kjøring og lading av batteri ved bremsing - dette er det grunnleggende prinsippet ved parallellhybriddrift. Ved bremsing mates energi til batteriet som driver elektromotoren som assisterer forbrenningsmotoren ikke bare ved neste igangsetting, men også ved akselerasjon. I kombinasjon med DUONIC® og start-stopp-funksjonen som stanser motoren når bilen stopper og starter den igjen nesten umerkelig når man skal kjøre videre, kan gi en drivstoffbesparelse på opptil 23%.
Batteri
Batteriet
Canter – batteri  
Det holdbare og pålitelige 2 kWh lithium-ion-batteriet av nyeste generasjon er en lønnsom investering. Derfor er det lett for oss å gi deg opptil 10 års garanti på de viktigste batterikomponentene.
Elektromotor
Elektromotoren
Canter – elektromotor
 
I tillegg til den høye regeneringskapasiteten og det kraftige dreiemomentet overbeviser den ultraslanke elektromotoren/generatoren fremfor alt med sin kompakthet og sitt effektive samarbeid med forbrenningsmotoren.
Hybriddisplay
Hybriddisplayet
Canter – hybriddisplay  
Det godt lesbare hybriddisplayet informerer føreren om den aktuelle ladestatusen. I tillegg viser det energiflyten og når energi forbrukes og gjenvinnes - slik at kjøreatferden alltid kan tilpasses optimalt.
Påbygg
Påbygg
Canter – forskjellige påbygg  
 
Dens allsidighet når det gjelder påbygg gjør nye Canter Eco Hybrid til spesialist på de forskjelligste arbeidsområder når det gjelder by- og småkjøring - fra distribusjonskjøretøy til kjøretøy for kommunal virksomhet. Uansett hva du har i tankene: Canter Eco Hybrid overbeviser med sin fleksibilitet og effektivitet.
Ramme og nyttelast
Ramme og nyttelast
Canter – ramme og nyttelast  
 
Med en chassislastekapasitet på nesten 5 t er Canter Eco Hybrid i en klasse for seg selv. Med den korrosjonsbehandlede, vektoptimerte rammen åpner det seg lastemuligheter som ellers bare tilbys av lastebiler i 8,5-tonnssegmentet, samtidig nyter du godt av alle fordelene ved dens kompakte dimensjoner.
 
 
 
Canter Eco Hybrid oversiktCanter Eco Hybrid oversiktCanter-Eco-HybridCanter Eco HybridECOFFICIENCY effektivitetspakke
Bruk av infokapsler
For å kunne gi nettsiden en optimal oppbygning og forbedre den fortløpende bruker Daimler infokapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i at infokapsler benyttes.