Bransjeløsninger
Nye Canter
Tekniske høydepunkter
Canter – tekniske høydepunkter
Canter innovasjoner
FUSO innovasjoner
Canter. Made for business.
Din partner på alle områder. Enten det gjelder hage- og landskapskonstruksjon, distribusjon, offentlig tjeneste eller anleggskjøring – Canter gjør nytte for seg overalt.
En Canter, alle muligheter. Uansett hva du skal bruke Canter til: Den tilbyr løsninger som ganske enkelt overbeviser.
Fra 3,5 t til 8,55 t og fra 4x4 til Eco Hybrid – takket være sitt brede utvalg av modeller og bransjeorienterte påbygg, som delvis også kan leveres fra fabrikk, finnes akkurat den rette Canter også for dine behov. Med tre førerhustyper, seks akselavstander samt meget høy nyttelast og optimal svingradius for manøvrering på vanskelige steder, overbeviser den i lastebilklassen lett til middels tung. Og alle tre motorvarianter oppfyller den nye utslippsstandarden Euro 5b+ eller Euro VI.
Miljøvennlig og økonomisk. Takket være effektivitetspakken ECOFFICIENCY sparer Canter opptil 9% drivstoff sammenlignet med forgjengermodellen. I tillegg tilbyr FUSO med Canter Eco Hybrid den første, lønnsomme hybridlastebilen. Som allerede bevist verden over, demonstrerer den sin effektivitet daglig. Innovasjoner som ikke minst sørger for maksimal lønnsomhet på hver tur.
Progressiv tenkning som standard. Daimler-konsernets lange ingeniørtradisjon og merket FUSO har vært forbundet med hverandre siden 2004. Med ett mål: Utvikling av nye fremdriftssystemer på veien mot utslippsfri kjøring. For fremtidsrettet mobilitet, som er skånsom når det gjelder ressurser og miljø.
FUSO – et merke i Daimler-konsernet.
Canter Eco Hybrid
Nyhet: FUSO på YouTube
Bruk av infokapsler
For å kunne gi nettsiden en optimal oppbygning og forbedre den fortløpende bruker Daimler infokapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i at infokapsler benyttes.